Vybírejte a ušetřete. Jsme srovnávač cen!
0

Sedací soupravy  i 

Víme, jak rychle nakoupíte skvělé sedací soupravy. Že vám módní trendy moc neříkají? Prohlédněte si sedací soupravy a módu si zamilujete. Nakupuj sedací soupravy světových značek.

Čím větší sedačku do svého obývacího pokoje zvolíte, tím větší možnosti získáte. Přidaným bonusem bývá úložný prostor i možnost rozložení do lůžkové úpravy.

Jak vybrat sedací soupravu?

Sedací soupravy jsou tradičním vybavením (nejen) českých obývacích pokojů. Sedací souprava neboli sedačka, jak se jí u nás běžně říká, má mnoho nejrůznějších podob. Pokud čas od času potřebujete rozšířit sedací prostor anebo dokonce umožnit třeba hostům přespání v našem domově, pak je ideálním řešením rozklád... Číst dále

Filtrace

Hledat v kategorii

23.01.2023

Vybíráme sedačky do obývacího pokoje

Když přijedeme domů, rádi si odpočineme na nějakém křesle, gauči nebo sedací soupravě. Takový nábytek máme většinou v obýváku hned naproti televizoru. Kromě odpočinku a vychutnávání si filmových zážitků mají sedací soupravy i jiné využití.

24.01.2022

Rohové sedačky – nejpopulárnější sedací soupravy do domácnosti

Pohodlí, komfort, trvanlivost – to je to, co očekáváme od sedačky v obýváku. Chcete-li si vychutnat pohodový večer s celou rodinou, vyberte si to nejlepší. Rohová sedací souprava se o váš odpočinek postará.

11.05.2020

Sedací souprava jako dominanta obývacího pokoje

Sedací souprava je asi nejdůležitějším prvkem obývacího pokoje. Vždyť právě tam tráví většina z nás velkou část volného času.