Vybírejte a ušetřete. Jsme srovnávač cen!
0

Obývací stěny  i 

Poradíme vám, které obývací stěny jsou pro vás nejvhodnější. Obývací stěny od nás, to je luxus, který se můžete dovolit. Nádherné obývací stěny jen tak z módy nevyjdou.

Moderní obývací stěny už nejsou jen odkladištěm různých skleniček, hrníčků a váziček. Tvoří dokonalý designový prvek, který každý interiér pozvedne.

Jak vybrat obývací stěnu?

Ačkoliv se jednu dobu zdálo, že obývacím stěnám dávno odzvonilo, není tomu tak docela. Na čas sice trochu ustoupily do pozadí, ale zanedlouho se opět vrátily v nové a dokonalejší podobě. Bez obývací stěny by byl prostě obývací pokoj neúplný.

  • Výběr vhodného nábytku do obýváku závisí nejen na velikosti samotné místnosti, ale... Číst dále
11.01.2021

Jak vybrat obývací stěnu?

Téměř každému obývacímu pokoji dominuje obývací stěna, jejíž středem je v dnešní době především televizor. Obývacích stěn je na trhu neomezená škála v různých designových a barevných provedeních. Stačí si tak pouze vybrat dle svého vkusu, případně vybavit celý obývací pokoj ve stejném barevném…

30.09.2019

Obývací stěny pro každého a v každém věku

S přibývajícím věkem se mění i představy lidí o tom, jaký design a prvky zvolit do svého bytu. Ukážeme si proto, jaké typy obývacích stěn vybírají lidé v různých věkových kategoriích.