Vybírejte a ušetřete. Jsme srovnávač cen!
0

Šatní skříně  i 

Uvidíte, že krásné šatní skříně si brzy zamilujete. Tyto šatní skříně jsou navrženy ve stylu posledních trendů. Moderní šatní skříně se staly klasikou.

Ostatní si právě prohlíží:

Úložný prostor, který nám poskytují různé skříně, je v podstatě nenahraditelný. Tento prvek má různé varianty, které najdou své místo i v malých bytech.

Jak vybrat šatní skříň?

Interiérové skříně, které umožňují zavěšení oblečení na ramínka i uložení do praktických poliček, jsou nedílnou součástí každého domova. Bez nich bychom si připadali pravděpodobně jako v nepřehledném skladu oděvů.

  • Šatní skříně by se daly rozdělit do dvou základních skupin.
  1. Na ty, které mají na části dveří instalované zrc... Číst dále
Filtrace

Hledat v kategorii

28.01.2022

Vestavěné skříně šetří prostor v každé domácnosti

Ať už jste velká nebo menší rodina, nebo pár či singly, určitě jste se při zařizování svého domova setkali s dilematem, jak co nejlépe využít prostor. V dětském pokoji může být vhodným řešením praktická patrová postel, v kuchyni vestavné elektrospotřebiče, no a v ložnici, studentském pokoji,…

20.01.2020

Království pro naši módu, aneb šatní skříně v hlavní roli

Šatní skříň je vděčným kouskem našeho domova. Ten, kdo ji má, by neměnil. Je to místo, kam umístíte všechno oblečení, a ještě třeba něco navíc.

07.10.2019

Potřebujete šatní skříň?

Samozřejmě, že ano. Kam jinam byste si své oblečení chtěli dát? Není však otázkou jestli šatní skříň potřebujete, ale jaká by vaše šatní skříň měla být.