Vybírejte a ušetřete. Jsme srovnávač cen!
0

Jídelní sety  i 

Věřte, že jídelní sety si rychle zamilujete. Nevíte, jaký dárek vybrat pro své blízké? Mrkněte do kategorie jídelní sety. Luxusní jídelní sety pro každou peněženku.

Ostatní si právě prohlíží:

Nábytek, který má vyplnit jídelní kout, by měl být nejen praktickým, ale i vkusným doplňkem každé kuchyně. Vhodným výběrem se dá vyřešit i nedostatek prostoru.

Jak vybrat jídelní set?

Při výběru nábytku do jídelního koutu budeme přihlížet k počtu strávníků a zároveň k tomu, jestli budeme chtít tento prostor využívat i pro možnost přijímání a pohoštění častějších návštěv. Velkou výhodou je, pokud nejsme omezeni místem. V tom případě se můžeme řídit jen dvěma parametry. Jedním bude typ nábytk... Číst dále

09.12.2019

Zasedněte u jednoho stolu: Nejlepší jídelní sestavy. Kde a za kolik je koupit?

Zařizujete či rekonstruujete vaši jídelnu? Pak zajisté budete řešit výběr nejvhodnější stolu a židlí. My jsme tu od toho, abychom vám s výběrem pomohli! Inspirujte se našimi tipy!

23.09.2019

Jídelní sety v moderním pojetí vás osloví

Jídelní sety se skládají obvykle ze židlí a stolu. Slouží nám k tomu, abychom se po těžkém dni společně jako rodina sešli a poobědvali spolu. Nicméně moderní jídelní set vám může dát mnohem víc, než jen to.