Vybírejte a ušetřete. Jsme srovnávač cen!
0

Eka Předsíňová stěna s čalouněnými panely Trinity 4 - Dub Artisan s černou / Tmavá krémová 2302  i 

Jedinečné eka Předsíňová stěna s čalouněnými panely Trinity 4 - Dub Artisan s černou / Tmavá krémová 2302 kopírují poslední trendy. Víme, jaké novinky a trendy eka Předsíňová stěna s čalouněnými panely Trinity 4 - Dub Artisan s černou / Tmavá krémová 2302 nás čekají. Eka Předsíňová stěna s čalouněnými panely Trinity 4 - Dub Artisan s černou / Tmavá krémová 2302 od nás to je nejen originalita, ale také záruka kvality.

Do 14 dnů
11 339 Kč

Popis

Předsíňová stěna Trinity je moderní a originální botník, který uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Jeho nezaměnitelný vzhled zaručí, že bude okamžitě upoutávat pozornost v každé domácnosti.




17 Jedním z klíčových prvků jsou čalouněné panely, které jsou umístěny na zadní straně předsíňové stěny. Tento prvek je naprosto revoluční na českém trhu a zajisté zaujme pohledy všech návštěvníků. Panely jsou potaženy hebkou látkou Trinity, která dodává panelům luxusní vzhled a jemný pocit při doteku. Látka je vyrobena z kvalitních syntetických vláken, která jsou pevná a odolná proti opotřebení. Tato látka je také snadno udržovatelná a odolává skvrnám a oděru.

Nabízíme možnosti různých barev a druhů látek viz. nabídka zde



Předsíňová stěna obsahuje:


  • 2 ks – botník 100 cm,

  • 2 ks - věšák 100 cm (12 úchytek),

  • 20 ks – čalouněný panel 40x50 cm.

Předsíňové stěny Trinity s nástěnnými čalouněnými panely nabízíme v mnoha barevných variantách a nabízíme také možnost dokoupit i jednotlivé části samostatně dle naší nabídky.


Barevná varianta botníku a lišty věšáku lze změnit viz. varianty níže.







SONOMA




BÍLÁ




GRAFIT




DUB ARTISAN/ČERNÁ 






Rozměry botníku naleznete na poslední fotografii v galerii produktu.


Dvířka botníku jsou opatřena plynovým pístem, který umožňuje plynulé a snadné otevírání a zavírání. Nábytek předsíňové stěny je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm, která je zakončena odolnou ABS dýhou. 




 


Panely lze na zeď upevnit například těmito způsoby:


  1. Upevnění montážním lepidlem

  2. Zakoupením speciálních suchých zipů, díky kterým panely perfektně drží na zdi a samotnou zeď žádným způsobem nepoškodí (můžete zakoupit v příplatku produktu viz. výše).

  3. Zakoupení speciální NANO lepící pásky (můžete zakoupit v příplatku produktu viz. výše)

U předsíňové stěny není součásti balení upevňovací materiál na zeď a lze jej přikoupit viz. výše v příplatkovém parametru.Předsíňová stěna je dodávána v demontu v kartonové krabici, součásti balení je návod a spojovací materiál.


Vlastnosti

Značka
Eka
Celková výška
210 cm
Celková šířka
200 cm
Celková hloubka
40 cm
Barva látky Trinity
(2302) Tmavá krémová
Rozměr botníku
100 x 49,5 x 40 cm
Rozměr věšáku
100 x 15 x 1,6cm
Montážní lepidlo/pásky součásti balení
Ne
Panely v balení
Ano
Dekor
Dub Artisan/Černá
Tloušťka nábytkové desky
16 mm
Botník
Ano
Šatní skříň
Ne
Věšák na oblečení
Ano
Kód produktu
XN51763

Sdílet

Poslat produkt na e-mail

Porovnání cen v obchodech

Podobné