Vybírejte a ušetřete. Jsme srovnávač cen!
0

PSK Vitrínová skříň AMBROZIA, Dub Artisan 53 cm  i 

Nebuďte součástí davu, zkuste neokoukané pSK Vitrínová skříň AMBROZIA, Dub Artisan 53 cm. Vyberte si své pSK Vitrínová skříň AMBROZIA, Dub Artisan 53 cm z nabídky světových značek. Každý z nás má svůj osobitý styl, pSK Vitrínová skříň AMBROZIA, Dub Artisan 53 cm zdůrazní ten váš.

Do 14 dnů
4 299 Kč

Popis

Představte si nejen moderní, ale také funkční kus nábytku, který se stane středobodem Vašeho obývacího pokoje - moderní vitrínová skříň AMBROZIA. Tento kousek nábytku je dokonalým spojením jedinečných přírodních a moderních prvků v dekoru Dub Artisan s kovovým rámem a úchytkami.


Vitrínová skříň je široká 53 cm, nabízí dostatek úložného prostoru v podobě prosklené části, kde se nacházejí dvě police a za spodními dvířky jedna uzavřená police. V příplatkovém parametru je možnost zakoupit LED osvětlení.


Každý kus nábytku z kolekce AMBROZIA je velice stabilní, jelikož je umístěn na vysokých kovových nohou v černé barvě. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru Dub Artisan.


Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomocí kovových úchytek.


ROZMĚRY VITRÍNOVÉ SKŘÍNĚ:


 


Vitrínová skříň je součástí kolekce AMBROZIA, která ve svém systému obsahuje více druhů produktů, které můžete použít samostatně nebo je libovolně kombinovat i s jiným nábytkem z naší nabídky. 


Celá kolekce se skládá z televizního stolku, dvou komod ve dvou velikostech (103 a 153 cm), konferenčního stolku, dvou vitrínových skříň (53 a 93 cm).


BARVA DEKORU - Dub Artisan:



 Dub Artisan 

* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

Vlastnosti

Značka
PSK
Dekor
Dub Artisan
Počet polic
3
Počet dveří
2
Závěsná
NE
Počet kartónů
2
Montáž
Dodáváno v demontu
Materiál
Lamino
Celková výška
197 cm
Celková šířka
53 cm
Celková hloubka
39 cm
Způsob otevírání a zavírání dvířek
Úchytky
Materiál nohou
Kov
Kód produktu
N90502

Sdílet

Poslat produkt na e-mail

Porovnání cen v obchodech

Podobné