Vybírejte a ušetřete. Jsme srovnávač cen!
0

PSK Komoda NOMO, Béžová 154 cm  i 

Jakkoliv vysoké nároky uspokojí pSK Komoda NOMO, Béžová 154 cm z naší nabídky. Když si koupíte pěkné pSK Komoda NOMO, Béžová 154 cm, vylepšíte si náladu. Nádherné pSK Komoda NOMO, Béžová 154 cm změní váš pohled na okolí.

Do 14 dnů
6 709 Kč

Popis

Představte si nejen moderní, ale také funkční kus nábytku, který se stane středobodem Vašeho obývacího pokoje - moderní komoda NOMO. Tento kousek nábytku je dokonalým spojením moderních prvků v dekoru Béžová s vysokými kovovými nohami v černé barvě a se zlatými úchytky ve tvaru knoflíků.


Komoda je široká 154 cm, nabízí dostatek úložného prostoru v podobě šesti zásuvek.


Každý kus nábytku z kolekce NOMO je velice stabilní, jelikož je umístěn na vysokých kovových nohou v černé barvě. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru Béžová.


Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomocí zlatých úchytků ve tvaru knoflíků.


ROZMĚRY KOMODY:



Komoda je součástí kolekce NOMO, která ve svém systému obsahuje více druhů produktů, které můžete použít samostatně nebo je libovolně kombinovat i s jiným nábytkem z naší nabídky. 


Celá kolekce se skládá z televizního stolku, čtyř komod ve dvou velikostech (104 a 154 cm), konferenčního stolku, nočního a toaletního stolku.





Kolekce NOMO je dostupná také v dekoru:
Bordo Granat

BARVA DEKORU - Béžová:



Béžová

* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

Vlastnosti

Značka
PSK
Dekor
Béžová
Počet zásuvek
6
Závěsná
NE
Počet kartónů
3
Montáž
Dodáváno v demontu
Materiál
Lamino
Celková výška
89 cm
Celková šířka
154 cm
Celková hloubka
39 cm
Způsob otevírání a zavírání dvířek
Úchytky
Materiál nohou
Kov
Kód produktu
N90540

Sdílet

Poslat produkt na e-mail

Porovnání cen v obchodech

Podobné